Lean

Lean is een manier van denken, werken en kijken. Uw bedrijf/organisatie gaat continue verbeteren door op zoek te gaan (en blijven gaan) naar verspillingen in uw bedrijf/organisatie. Uitgangspunt hierbij zijn de wensen en verwachtingen van uw klanten. Lean biedt een gereedschapskist met tools en middelen om u te helpen op deze reis.

  • Wat kan Lean voor u betekenen?

    Lean heeft zich ondertussen bewezen als DE manier om verspillingen in uw bedrijf/organisatie te ontdekken en te elimineren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het talent in uw bedrijf/organisatie om samen de processen binnen uw bedrijf/organisatie te verbeteren. Zo kunt u doorlooptijden verkorten, kosten verlagen en kwaliteit verhogen met als resultaat tevreden klanten, tevreden medewerkers en meer winst.

  • Hoe kan Bofari u helpen?

    Indien u al overtuigd bent wat Lean voor u kan betekenen dan kan Bofari u verder begeleiden op uw Lean reis. Dit is natuurlijk een traject wat geheel op maat gemaakt wordt voor uw bedrijf/organisatie. Wij kunnen ons ook voorstellen dat u niet meteen all-in wil gaan maar eerst eens kijken of Lean iets is wat bij uw bedrijf zou passen.Wij bieden een aantal diensten zodat u kennis kan maken met de filosofie en verschillende gereedschappen van Lean.