Hoe kan Bofari u helpen?

Lean » Hoe kan Bofari u helpen?

Indien u al overtuigd bent wat Lean voor u kan betekenen dan kan Bofari u verder begeleiden op uw Lean reis. Dit is natuurlijk een traject wat geheel op maat gemaakt wordt voor uw bedrijf/organisatie. Daarbij is het onze bedoeling dat u zelf op termijn het stokje van ons overneemt. Wij begeleiden uw medewerkers om zelf de Lean reis te kunnen vervolgen.

Wij kunnen u natuurlijk begeleiden met de introductie van Lean in uw organisatie. Wij kunnen ons ook voorstellen dat u niet meteen all-in wil gaan maar eerst eens kijken of Lean iets is wat bij uw bedrijf zou passen.Wij bieden een aantal diensten zodat u kennis kan maken met de filosofie en verschillende gereedschappen van Lean. Neem contact met ons op indien u meer wil weten.

  • Presentaties

    Bofari is altijd bereid om presentaties over Lean te komen geven. Het doel en onderwerp van de presentatie stemmen wij met u af. Dit kunnen algemene presentaties zijn maar ook heel specifiek over één van de gereedschappen die Lean rijk is. Doel van alle presentaties is om duidelijk te maken wat Lean voor u kan betekenen en hoe Bofari u hiermee kan helpen.

  • 5S

    5S is een manier voor werkplek bedrijf/organisatie en standaardisatie.  5S is een hele mooie manier om kennis te maken met Lean en te ontdekken wat het voor uw bedrijf/organisatie kan betekenen.

  • VSM - Value Stream Mapping

    In het Nederlands Waardestroom Analyse. Hiermee kunnen we samen met de medewerkers in uw bedrijf/organisatie de huidige processen in kaart brengen. Verspillingen, en daarmee potentiële procesverbeteringen, worden hiermee zeer snel inzichtelijk.